ORGENERAL EMİN ALPKAYA İLKOKULU

WEB https://orgeneraleminalpkayailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Nuri Paşa Cad. No94 Yeniköy Sarıyer / İstanbul
VİZYON : Topluma; Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bilgili, kültürlü, ahlaklı, öğrenmeyi bilen, başarıyı hedefleyen, üreten ve ürettiğini paylaşan bireyler kazandırabilmek.
MİSYON : Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; yetenek, ilgi, istek ve ihtiyaçlarına uygun ortaöğretim kurumlarına hazırlamak, kendisini sürekli yenileyen, gurupla çalışma becerisine sahip, kendisi ve çevresi ile barışık bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz T.K.Y ekibinin çalışmaları sonucu, Boing firmasının yardımlarıyla okulumuz Bilgisayar Teknik sınıfının açılışını başarıyla yaptık.

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Hacıosman metrodan Ferahevler otobüs ve minibüsleri önünden geçiyor. 41C,41SF,29D,59RH,29M1
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km